Samen bouwen aan de toekomst van Heerenveen!


4 oktober 2024

Met de handtekeningen onder de overeenkomst voor de herontwikkeling van het oostelijke deel van het centrum van Heerenveen, zetten we als HCO met Nardinc Vastgoed en de Gemeente Heerenveen vandaag een krachtige stap vooruit. Het huidige ABC-complex wordt getransformeerd tot een levendige plek met woningen, commerciële ruimten én een nieuwe bibliotheek. Dit project is niet alleen een visuele vernieuwing, maar ook een daadkrachtige beweging richting een compacter, socialer en toekomstbestendig centrum.

De herontwikkeling van het ABC-complex vormt een essentiële schakel in het grotere geheel, waar wonen, werken en ontmoeten centraal staan. Door minder winkeloppervlak ontstaat er ruimte voor koopwoningen en huurappartementen, wat het gebied socialer en aantrekkelijker maakt.
 
Het is meer dan alleen stenen verplaatsen; het is een strategische keuze om Heerenveen verder te verbinden en te versterken. We bouwen aan een centrum waar mensen graag zijn, waar ontmoetingen ontstaan en waar de detailhandel volop kansen krijgt.

Terug naar overzicht