Tytsjerksteradiel scoort met Mooi Burgum


11 juli 2024

Reden genoeg om te juichen! Hoewel het Nederlands elftal gisteren verloor, blijven onze oranje mannen (en vrouwen) met het project Mooi Burgum onverminderd scoren. Gelegen op de voormalige voetbalvelden in Burgum, biedt Mooi Burgum een gevarieerd aanbod van circa 100 woningen. De eerste 39 woningen gingen in april dit jaar in de verkoop en zijn inmiddels allemaal al verkocht!

Dit bewijst de grote vraag naar kwalitatieve en betaalbare woningen in deze regio. Daarom houden we de bal rollende en starten we morgen met de verkoop van de volgende 25 woningen van de vervolgfase. De voortgang is duidelijk zichtbaar, zowel op papier als op het (voormalige voetbal)veld. De bouw is in volle gang, de kavels zijn bouwrijp en de nutsbedrijven werken hard aan de infrastructuur. Deze stappen vormen de solide basis voor deze nieuwe, zeer welkome wijk in Burgum.

Zo creëren we samen nieuwe kansen met koopwoningen en sociale huurwoningen voor starters én doorstromers in de regio. Een echte 'goal' voor iedereen!

Terug naar overzicht